neljapäev, 4. mai 2017

Mamma kaltsuvaip/Rug for Mamma

Selle vaibaga on selline lugu, et sain tädilt väga palju eri värvi kandipaela jääke, mis olid vaiba kudumiseks super mõõdus. Kuna seminaritöö tähtaeg hakkas ka lähenema ja suurem osa tööst oli kirjutatud, siis nädalavahetuse pühendasin vaibateole. (Loe: otsisin asendustegevust, et ei peaks seminaritöö kokkuvõtet kirjutama).

Nii ta siis tuli, selline väike must vaip, seetõttu, kuna tegu on maamajaga ja puudetassimisi on palju, siis mõtlesin, et heledat vaipa pole mõtet talle sinna teha. 


Need ei ole kusjuures minu käed! Lasin Liisul ka veidi kätt harjutada ja mulle tundus, et talle täitsa meeldis see vaiba tegemine.



"Särtsuks" lisasin pruunikaid hambaid ja kalasabakirja. Muidu on terve vaip toimses koes. Pikkus on 180cm ja laius 80cm. Kudumiseks kulus aega umbes 6 tundi.





I made this rug for my grandmother, she'll put it to kitchen. Actually I had to write my seminar paper for school but I looked for replacement activity and so I made this rug instead. I chose dark colours because it fits with kitchen interior and my grandma lives in countryside, so there are a lot of firewood bringing. I thought that light rug just gets dirty. 
Rug is 180cm long and 80cm wide. It took me 6 hours to weave it.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar